Activiteit

Kerst OLK

Kerstavond vanuit Amsterdam

25-12-2020 15:00 - 25-12-2020 22:30
Meerdere locaties

Let op! Deze diensten zijn nog onder voorbehoud! 

- 's middags een kerstmis vanuit de Maarten Luther Kerk door Ds. André van der Stoel (tijd volgt later, reserveren verplicht, maximaal 30)

- 's avonds een kerstmis met livestream vanuit de Oude Lutherse Kerk door Ds. Marieke Brouwer (21.15, reserveren verplicht, maximaal 30)

- 's avonds een kerstmis vanuit het Luther Museum Amsterdam door Ds. Andreas Wöhle (tijd volgt later, reserveren verplicht, maximaal 30)

Alleen kerstmis vanuit de Oude Lutherse Kerk wordt via YouTube uitgezonden

Bent u van plan naar een van deze kerkdiensten te gaan, reserveer dan uw plek! Aanmelding voor de dienst via Marianne Starke [email protected] of via 0650635693. Er is helaas maar voor maximaal 30 mensen plaats. Heeft u zelf, of iemand in uw huishouden verkoudheidsklachten (koorts, verhoging, niezen, hoesten, loopneus, etc.), blijf dan thuis en meldt u zichzelf dan af. Mochten er nieuwe beperkende maatregelen worden opgesteld dan houden we ons hieraan en kan het kerkbezoek verder worden ingeperkt. 

Van de vrijwilligers en medewerkenden wordt gevraagd een mondkapje te dragen in het gebouw, afzetten alleen waar dit hinder veroorzaakt bij het uitoefenen van zijn/haar functie. Aan de kerkbezoeker wordt geadviseerd om een mondkapje te dragen (over de mond en de neus) voor binnenkomst. Op aanraden van de coördinator en bij het nuttigen van koffie/thee kan het mondkapje tijdelijk afgezet worden. Het is niet toegestaan om door een mondkapje hardop of zachtjes te zingen. Ook is het mondkapje geen vervanging van de andere maatregelen, maar vergroot het wel de zichtbaarheid van de andere maatregelen om het corona-virus te weren.

Behoudt altijd minstens 1.5 meter tot andere kerkbezoekers.