Kerst OLK

Kerstkaarten

Het is een zware en voor sommigen onder ons ook een eenzame tijd.

Velen van ons zien nauwelijks meer andere gemeenteleden in levende lijve omdat ze de gang naar de dienst niet kunnen of durven maken.  Gelukkig kunnen weelkaar bellen en dat wordt ook druk gedaan. Er is een heel pastoraal belnetwerk ontstaan van mensen die elkaar met enige regelmaat opbellen hoe het er mee is. Ook met appjes en mailtjes en met het streamen van de vieringen proberen we zoveel mogelijk met elkaar in contact te blijven.

Dit jaar zal de kersttijd minder feestelijk en moeilijker zijn dan anders.

Om met elkaar  in verbinding te blijven en om elkaar op te vrolijken en moed in te spreken hebben we een kerstkaarten actie bedacht:

Knutsel een kerstkaart voor elkaar.

kerstkaart

Iedereen die zich betrokken voelt bij de gemeente wordt uitgenodigd om zelf één of meer kerstkaarten te maken met een persoonlijke boodschap voor de kersttijd en het nieuwe jaar.  Onze oproep is dan ook: plak, teken, knip, verf een kerstkaart voor een ander, zet uw eventuele kinderen of kleinkinderen aan het werk en schrijf er een kerstboodschap in met uw naam en adres. Het is leuk om te doen en iedereen kan het. En u krijgt, als er genoeg mensen meedoen, een zelfgemaakte kaart met goede wensen van een gemeentelid terug. Een opkikkertje met kerst!

Mocht u  echt geen zin hebben om er ze zelf  te maken, maar u wilt wel graag iemand van onze gemeente  met een kerstkaart verrassen, stuur dan een of meerdere kaarten met een persoonlijke boodschap naar ons op. 

Wij zorgen dat de kaarten op tijd verstuurd worden in de gemeente.

U kunt uw kaarten inleveren bij de ingang van de kerk als u een kerkdienst bezoekt in de Oude Lutherse, of u kunt ze opsturen naar: 

ds Marieke Brouwer
Maasstraat 152 3 hoog
1079BK Amsterdam

U kunt de kaarten ook bij haar in de bus doen, ook kunt u de kaarten in de brievenbus doen van de kerk, op Handboogstraat 6. Schrijft u dan: ‘ kerstkaartenactie  t.a.v.  kerkelijk bureau’ op de envelop.

Lever uw kerstkaart( en) in voor 10 december

We hopen dat u meedoet!