OLK in de sneeuw

Belangstelling

Welkom!

Je bent van harte welkom in onze vieringen van de eredienst op zondagochtend (om 10.30 uur) in de Oude Lutherse Kerk, of bij een van onze andere activiteiten.

 

Word lid

Overweeg je om lid te worden van de lutherse gemeenschap? Van harte welkom! Er zijn verschillende soorten lidmaatschap. Je kunt 'belijdend lid' worden, maar ook 'vriend van de gemeente' (blijkgevend lidmaatschap). Voor meer informatie over lidmaatschap kun je contact opnemen met een predikant of het Kerkelijk Service Bureau.

Geven

Vind je de lutherse gemeenschap waardevol? Steun de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam met een gift. Met jouw bijdrage kunnen we het werk in de kerk voortzetten. Geven is gemakkelijk, en er zijn verschillende manieren om (periodiek) te geven.

Wil je eenmalig een gift doneren aan de gemeente? Klik dan hier. Je kunt ook een gift overmaken naar rekeningnummer NL45ABNA0543629945 t.n.v. College van Kerkrentmeesters ELG Amsterdam. Daarnaast kun je doneren via Givt.

De Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam heeft ANBI-status. Al jouw giften zijn daarom aftrekbaar van de belasting (zonder drempelbedrag). Voor meer informatie over verschillende donatiemogelijkheden kun je contact opnemen met het Kerkelijk Service Bureau.

Bij voorbaat hartelijk dank voor jouw gift.