OLK in de sneeuw

Belangstelling

Welkom!

U bent van harte uitgenodigd om de vieringen op zondagochtend (10.30 uur) in de Oude Lutherse Kerk te bezoeken, of een van de vele andere evenementen.

Lid worden

Zou u lid willen worden van de gemeente? Er zijn verschillende soorten lidmaatschap. U kunt belijdend lid worden, maar ook 'vriend van de gemeente' (blijkgevend lidmaatschap). Voor meer informatie over lidmaatschap kunt u contact opnemen met een predikant of het Kerkelijk Service Bureau.

Geven

Wilt u de lutherse gemeenschap in Amsterdam steunen met een gift? Met uw bijdrage kunnen we het werk in de kerk voortzetten. Geven is gemakkelijk, en er zijn verschillende manieren waarop u (periodiek) kunt geven.

Wilt u eenmalig doneren aan de gemeente? Klik dan hier. U kunt ook een gift overmaken naar rekeningnummer NL45ABNA0543629945 t.n.v. College van Kerkrentmeesters ELG Amsterdam. Daarnaast kunt u doneren via Givt.

De Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam heeft ANBI-status. Al uw giften zijn daarom aftrekbaar van de belasting (zonder drempelbedrag). Voor meer informatie over verschillende donatiemogelijkheden kunt u contact opnemen met het Kerkelijk Service Bureau.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw gift.