De Oude Lutherse Kerk
26
Sep
Oude Lutherse Kerk

Welkom

Welkom bij de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam. Wij zijn een lutherse geloofsgemeenschap met vierplaatsen in Amsterdam-Stad, Zuidoost en Haarlem. Meer weten over de lutherse traditie? Lees dan hier verder.

 

Kerkbezoek

Vanwege de geleidelijke versoepeling van de coronamaatregelen in de samenleving veranderen ook de maatregelen voor de eredienst in de Oude Lutherse Kerk. Vanaf 25 september geldt:

- Opgave van tevoren is niet langer nodig en uw gegevens worden bij binnenkomst niet meer geregistreerd;

- Ook overige maatregelen, zoals het houden van ten minste 1,5 meter afstand tot elkaar en het dragen van een mondkapje, vervallen. Wij verzoeken u echter dringend om gepaste afstand tot anderen te houden;

- Geef elkaar de ruimte en houd rekening met elkaar. Denk hierbij aan mensen met een kwetsbare gezondheid en diegenen die zich niet veilig voelen bij de versoepelingen.   

 

Livestreams van de viering in de Oude Lutherse Kerk

Iedere zondag vieren wij in de Oude Lutherse Kerk aan het Spui vanaf 10.30 uur de eredienst. U bent van harte uitgenodigd de viering te bezoeken! Als u de viering thuis wilt volgen, kunt u de livestream bekijken.

Ook in deze bijzondere periode is uw gift hard nodig! Doneer daarom gemakkelijk een gift via deze link.

 

 

 

De liturgie

Lukt het niet om de livestream te bekijken? Klik dan hier voor hulp, of kopieer de volgende link in uw browser: https://bit.ly/35KHZhB.